آموزشی

سیستم‌های مدیریت به روز اماکن

آموزشی

سیستم‌های مدیریت به روز اماکن

چیپ گرافیک و خرابی آن

 

از جمله بخش های مهم در لپ تاپ ، چیپ گرافیک می باشد که از سوی شرکت های مختلف تهیه می شود. چیپ گرافیک که بهتر است آن را با نام پردازنده ی گرافیکی بشناسیم ، برخلاف CPU دارای اسلات نیست.

در آموزش تعمیر لپ تاپ چیپ های مونتاژ شده توسط شرکت های مختلف دارای طول عمر و خرابی های مختلف می باشد. از جمله برندهای چیپ گرافیک رایج مورد استفاده در لپ تاپ ها می توان به NVIDIA-ATI ، AMD-INTEL ، TRIDENT-VIA اشاره کرد.

 

مهم ترین دلایل خرابی چیپ لپ تاپ ، عمر لپ تاپ ( چه از لپ تاپ استفاده کرده اید یا نه ) ، میزان کاری که از لپ تاپ کشیده اید، گرما و حرارتی که لپ تاپ در حین کار کردن دیده است و در نهایت جنس مادربرد ، چیپ و سایر مسائل. در این بین از علایمی خرابی چیپ گرافیک که شما خودتان قادر به تشخیص آن هستید ، می توان به :

 

    هنگ کردن سیستم با ورود به یک نرم افزار گرافیکی و یا با اجرای بازی سنگین که در نهایت منجر به خروج از نرم افزار می شود. در صورتیکه مشکل از رم باشد ، سیستم خود ارور مختص رم را می دهد و شما با صفحه Blue Screen مواجه خواهید شد و یا سیستم ریست می کند.

    شطرنجی و درهم شدن رنگ ها ، ایجاد خطوط افقی، سفید و یا مات شدن صفحه نمایش.

    ریست شدن و ارور Blue Screen پس از نصب درایور گرافیک.

 

اولین کار و شاید مهم ترین کاری که شما کاربران می توانید انجام دهید تا از درصد امکان خرابی چیپ مادربرد بکاهید، کاستن دمای لپ تاپ، خنک و تمیز نگه داشتن لپ تاپ در حین کار می باشد.

در آموزش تعمیر لپ تاپ برای این کار کافی است تا آن را روی سطحی صاف و بدون پرز مثل میز شیشه ای ، چوبی و یا فلزی بگذارید.

به طور معمول خود چیپ گرافیک دچار خرابی خاصی نمی شود و بیش تر مشکلات مربوط به پایه های چیپ گرافیک می باشد.

بهتر است تا برای تشخیص و در نهایت تعمیر پردازنده ی گرافیکی و یا تعویض پردازنده ی گرافیکی آن را به متخصصان بسپارید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.