آموزشی

سیستم‌های مدیریت به روز اماکن

آموزشی

سیستم‌های مدیریت به روز اماکن

5 مسئله‌ای که در هنگام خرید دوربین باید از آن‌ها دوری ‌کنید

 

روزی که شما برای خرید دوربین به مغازه موردنظر خود می‌روید، با انبوهی از دوربین‌ها و لنزها مواجه می‌شوید و حتی ممکن است دوربین‌های موجود کمی شما را گیج هم بکند، ولی در کل در هر خرید، مخصوصاً خریدی به مهمی خرید دوربین عکاسی باید با اطلاعات قبلی به عکاسی بروید و بدانید که دنبال چه دوربینی هستید و در خرید دوربین خود باید به چه نکاتی توجه کنید.

روند خرید دوربین و سه پایه دوربین عکاسی ممکن است کمی سخت و پیچیده باشد ولی در کل شما با دانستن نکاتی می‌توانید به‌راحتی خرید خود را انجام دهید.

فاکتورها و گزینه‌های زیادی برای خرید شما وجود دارد، شما باید از قبل از این زمینه‌ها اطلاعات کسب کنید تا بتوانید به‌راحتی و به‌درستی انتخاب کنید.

 

در این مقاله به بررسی این نکته می‌پردازیم که در هنگام خرید دوربین 5 اشتباه عمده واصلی وجود دارد که ممکن است بسیاری از شما به این اشتباهات دچار شوید، باید بتوانید این اشتباهات را درک کنید و بتوانید آن‌ها را برطرف کنید.

 در این لیست به بررسی کارهای اشتباهی می‌پردازیم که ممکن است بسیاری از شما این کارها را انجام داده باشید ولی از این به بعد با این اشتباهات آشنا می‌شوید و دیگر این اشتباهات را تکرار نمی‌کنید.

 

1-گرفتن مشورت از فرد بی‌تجربه و اشتباه

 

این‌یک امر طبیعی است که ماقبل از هر خریدی به سراغ افرادی می‌رویم که از آن‌ها مشورت بگیریم و حتی از آن‌ها نظر بخواهیم، این امر، امری بسیار طبیعی و عادی است که ممکن است هر فردی به‌صورت غریزی این کار را انجام دهد ولی باید به این نکته نیز توجه کرد که خرید دوربین یک خرید کاملاً فنی است و اگر فرد اشتباهی را برای مشورت گرفتن انتخاب کرده باشیم بی‌شک ممکن است دچار مشکل شویم. مهم‌ترین نکته‌ای که در انتخاب فرد مناسب وجود دارد این است که فرد موردنظر کاملاً ازنظر فنی در رابطه با نیاز شما صحبت کند و هم‌چنین اطلاعات کاملی در حوزه عکاسی داشته باشد. ممکن است بسیاری از ما استادانی داشته باشیم که در کار عکاسی بسیار حرفه‌ای باشند و ما به آن‌ها بسیار اطمینان داشته باشیم ولی باید گفت که اگر استاد راهنما ما نیز باید فردی به‌روز باشد و دوربین‌های روز را بشناسد، اگر فرد موردنظر ما به‌روز نباشد بازهم ما با مشکل مواجه می‌شویم.

 

هیچ‌گاه این انتخاب را نکنید که اگر دوست شما از دوربینی راضی است شما هم همان دوربین را بخرید و از دوربین راضی باشید، اول از هر چیزی شما باید نیاز خود را بشناسید، این نیاز شما است که بسیار مهم است، اگر دوست شما از فلان دوربین راضی است این دلیل محکمی نیست که شما نیز از همان دوربین استفاده بهینه را بکنید.

 

2-قیمت و کیفیت همیشه برابر نیستند

 

بله همیشه چیزهای بسیار گران‌قیمت بهترین کیفیت را ندارند. باید به این نکته توجه داشت که بالاترین قیمت‌ها تضمین بهترین کیفیت‌ها نیست و همیشه باید در نظر داشت که با مناسب‌ترین قیمت‌ها، مناسب‌ترین اجناس را خریداری کنیم. گاهی اوقات تجهیزات ما را وسوسه می‌کند تا خرید بیشتری کنیم، ولی باید مواظب باشیم که اجناس گران‌قیمت صرفاً بهترین‌ها نیستند.

 

به مناسب‌ترین قیمت‌ها در فروشگاه دقت کنید، حتی اگر ازنظر مالی نیز مسئله‌ای ندارید، به این نکته توجه کنید که از مناسب‌ترین قیمت‌ها استفاده کنید و سعی کنید همیشه به سراغ پرفروش‌ترین اجناس بروید.

 

3-تمام پول خود را خرج نکنید

 

اگر برای خرید به فروشگاه فروش تجهیزات رفتید خود را مکلف نکنید که تمام پول خود را خرج کنید و بهترین تجهیزات را بگیرید، از گذشته ضرب‌المثلی وجود داشته که در محدودیت است که انسان و استعدادهایش شکوفا می‌شود. سعی کنید همیشه با کمترین‌ها خودتان را سازگار کنید تا بتوانید بهترین نتیجه‌ها را بگیرید. اگر عکاسی تازه‌کار هستید باید به این نکته توجه کنید که دوربین 5 میلیون تومانی برای شما معجزه‌ای نمی‌کند و برای شما بهترین عکس را به ارمغان نمی‌آورد، بله دوربین 5 میلیون تومانی از دوربین 1 میلیون تومانی قابلیت‌های بسیار بیشتری دارد ولی اگر شما یک تازه‌کار باشید باید ابتدا توانایی‌های خود را کشف کنید تا در درجات بالا با استفاده از تجهیزات گران‌قیمت بهترین‌ها را ثبت کنید، پس نباید به این نکته بی‌توجه بود چون در دنیای عکاسی نوعی بیماری خرید تجهیزات بیشتر وجود دارد و هر فردی که عاشق عکاسی باشد به این بیماری دار می‌شود، شما به‌عنوان یک تازه‌کار باید از ابتدای کار جلوی میل خود را در بسیاری از شرایط بگیرید.

 

4-با دیدن دوربین‌ها و تجهیزات متنوع گیج نشوید

 

ممکن است هنگامی‌که به مغازه‌ای می‌روید با دنیایی از تجهیزات و اقلام عکاسی مواجه شوید، در این شرایط باید مستقیم به سمت هدف خود انتخاب اصلی خود بروید، هیچ‌گاه این ریسک را نکنید که موردهای دیگر را نیز انتخاب کنید، اگر این مسیر را طی کنید بی‌شک دچار مشکل می‌شوید و حتی نمی‌توانید انتخاب قبلی خود را نیز بخرید، در این شرایط باید بر روی هدف خرید خود تمرکز کنید و حاشیه نروید این حاشیه رفتن ممکن است شمارا از اصل مطلب دور کند و تمرکز شمارا از بین ببرد.

 

باید به این نکته نیز توجه کنید که در اینترنت و فروشگاه‌های عکاسی تبلیغات بسیار پرزرق‌وبرقی دیده می‌شود که گه گاهی حتی افراد حرفه‌ای را نیز وسوسه می‌کند، باید به این نکته نیز توجه کنید که در تبلیغات همیشه نکات مثبت بزرگ و اغراق‌شده بیان می‌شود، در تبلیغات یک محصول هیچ‌گاه به نکات منفی توجه نمی‌شود، پس باید باهوش باشید و فقط و فقط به حقایق اطمینان کنید و حقایق نیز فقط از فرد مورداطمینان به دست می‌آید.

 

5-واقع‌بین باشید

 

در خرید باید بیشتر از هر چیزی واقع‌بین باشید، باید ببینید که شما توان استفاده از تمام امکانات این تجهیزات رادارید یا خیر، بسیاری از افراد در مراجعه به فروشگاه عکاسی وسوسه می‌شوند و حتی ممکن است بسیاری از وسایلی که نیازی به آن ندارند را نیز بخرند، ممکن است با ورود به فروشگاه عکاسی وسوسه شوید و نورها و تجهیزات نورپردازی بخرید، ممکن است شما حتی نورپردازی نیز بلد نباشید، جدا از این موضوع حتی ممکن است زمانی نیز برای رفتن به کلاس نورپردازی نیز نداشته باشید، پس چنین خریدی اساساً اشتباه است و باید در خرید بیشتر از هر چیزی واقع‌بین بود.

 

در آخر باید به این نکته اشاره کرد که اگر قصد خرید دارید بهترین راه و بهترین پیشنهاد قبل از هر کاری بررسی دوربین موردنظر در وب‌سایت‌های معتبر است و حتی برخی مقاله‌های نقد و بررسی دوربین‌ها از هزاران مشورت نیز موتر تر است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.